marți, 6 martie 2007

SIX NATIONS 2007 / ANGLIA: Brian Ashton a chemat intariri


Confruntat cu o serie de indisponibilitati, precum si cu perspectiva sumbra de a vedea cum alti jucatori importanti nu vor putea participa la meciul cu Franta, de duminica, 11 martie, antrenorul Angliei a fost nevoit sa-si intareasca lotul.
Cu doar cinci zile inaintea derby-ului cu Franta echipa Angliei se confrunta cu probleme de efectiv. Accidentati in meciurile de campionat din week-end, capitanul Phil Vickery (foto), mijlocasul la deschidere Jonny Wilkinson si linia a doua Steve Borthwick au sanse minime sa joace.
In aceste conditii, antrenorul Brian Ashton a fost nevoit sa apeleze ieri (luni) la cateva rezerve pentru a-si intari lotul. Au fost solicitati inaintasii lui Sale, Stuart Turner si Chris Jones, precum si uvertura lui London Irish, Shane Geraghty. Ultimul a izbutit doua eseuri, patru transformari si o lovitura de pedeapsa in meciul cu Newcastle Falcons, formatie pentru care joaca Wilkinson.
Aripa Jason Robinson, in schimb, a primit acceptul medicilor de a participa la meciul cu Franta. El a lipsit de la partida cu Irlanda, pierduta (13-43) in istoricul meci gazduit de Croke Park din Dublin.
Foto: RBS 6 Nations

Niciun comentariu: