duminică, 11 martie 2007

SIX NATIONS 2007 / ITALIA - TARA GALILOR 23-20: Arbitrul Chris White si-a cerut scuze


La finalul meciului de la Roma s-a produs o intamplare ciudata. Galezii aveau de executat o lovitura de pedeapsa si l-au intrebat pe arbitru daca mai au timp sa o joace in margine. Englezul a raspuns pozitiv, insa, dupa ce oaspetii au trimis balonul afara, a fluierat finalul... Ceea ce i-a manit tare pe galezi.
Fireste ca acest eveniment a starnit un sir de proteste din partea oficialilor echipei de la Cardiff, care risca sa termine competitia fara a obtine vreun punct. Situatie in care s-ar alege cu "Lingura de lemn". Avand mustrari de constiinta, arbitrul Chris White (foto) a tinut sa isi exprime regretul. "Mi-am prezentat scuze pentru neintelegerea de la finalul partidei Italia - Tara Galilor de sambata. Am vorbit atat cu staff-ul tehnic, cat si cu jucatorii galezi si le multumesc pentru faptul ca ei au acceptat scuzele mele", a declarat cavalerul fluierului.
In ultima etapa a Turneului, pe 17 martie, Tara Galilor va primi vizita Angliei, echipa care, dupa victoria (26-18) obtinuta in fata Frantei, detine sanse sa castige competitia.

Niciun comentariu: