marți, 6 martie 2007

SIX NATIONS 2007 / FRANTA: "Cocosii" au efectuat cinci schimbari in lot

Foto: RBS 6 Nations

Antrenorul Bernard Laporte i-a inclus in lotul cu care va pregati meciul cu Anglia, din etapa a patra a Turneului celor 6 Natiuni, pe talonerul Sebastien Bruno si pe linia a treia Sebastien Chabal (foto, cu mingea). Cei doi evolueaza in campionatul englez.
Noutatile din tabara "cocosilor" sunt in numar de cinci, pe langa talonerul Sebastien Bruno si linia a treia Sebastien Chabal fiind solicitati pilierul Pieter de Villiers, linia a doua Pascal Pape si aripa Cedric Heymans. Nu este vorba despre cine stie ce noutati, acestia facand parte din lot (echipa) in mai multe randuri.
Comparativ cu meciul contra galezilor, pe lista lui Laporte nu se regasesc Sylvain Marconnet, care s-a accidentat grav la schi, Benoit August, Gregory Lamboley, Aurelien Rougerie si Elvis Vermeulen. Absenta ultimului este ciudata, mai cu seama ca a fost unul dintre cei mai activi jucatori ai selectionatei Barbarians in meciul pierdut (14-28) sambata, la Biarritz, in fata Argentinei.
LOTUL FRANTEI PENTRU MECIUL CU ANGLIA
INAINTASI: Raphael Ibanez, Sebastien Bruno, Olivier Milloud, Nicolas Mas, Pieter de Villiers, Lionel Nallet, Pascal Pape, Jerome Thion, Serge Betsen, Julien Bonnaire, Imanol Harinordoquy, Sebastien Chabal.
TREISFERTURI: Pierre Mignoni, Dimitri Yachvili, David Skrela, Lionel Beauxis, Yannick Jauzion, David Marty, Christophe Dominici, Vincent Clerc, Cedric Heymans, Clement Poitrenaud.

Niciun comentariu: