marți, 6 martie 2007

SIX NATIONS 2007 / ANGLIA: Jonny Wilkinson este incert pentru meciul cu Franta

Abia revenit in echipa nationala, mijlocasul la deschidere al lui Newcastle Falcons s-a reaccidentat in meciul de campionat de la London Irish. In aceeasi situatie sunt linia a doua Steve Borthwick, pilierul Phil Vickery si centrul Andy Farrell.
Englezii nu stiu sau nu vor sa spuna daca duminica, 11 martie, il vor putea folosi pe eroul finalei Cupei Mondiale din 2003. Acuzand crampe musculare, Wilkinson a parasit terenul inainte de finalul meciul de campionat pe care Newcastle Falcons l-a sustinut pe terenul celor de la London Irish, in week-end. Potrivit conducatorilor gruparii din nordul Angliei accidentarea jucatorului este cat se poate de serioasa.
Incerti mai sunt linia a doua Steve Borthwick, pilierul Phil Vickery si centrul Andy Farrell. Primul a fost lovit la spate in meciul pe care echipa sa, Bath, l-a sustinut cu Worcester. Al doilea, care este si capitan al echipei, a primit o lovitura in cap la sfarsitul partidei victorioase a lui Wasps in fata lui Bristol. "El se simte mai bine", a declarat antrenorul sau, celebrul Ian McGeechan. "A fost o lovitura destul de tare". In sfarsit, Farrell are dureri tot la spate, insa se pare ca va fi recuperat pana la meciul cu Franta. "Ii merge bine chiar daca vineri a petrecut ceva timp in masina, ceea ce nu a fost tocmai recomandabil in situatia sa", a comentat antrenorul de la echipa de club, Allan Gaffney.
Foto: RBS 6 Nations


Niciun comentariu: