marți, 13 martie 2007

SIX NATIONS 2007 / FRANTA: Trei schimbari operate in lotul “cocosilor”

Esecul suferit la Londra, in fata Angliei, l-a determinat pe Bernard Laporte sa opereze cateva modificari in grupul cu care va pregati meciul cu Scotia, de sambata, 17 martie, crucial pentru castigarea competitiei.

Comparativ cu lotul care a facut deplasarea in Anglia, schimbarile au vizat atat pachetul de inaintare, cat si linia de treisferturi. Astfel centrul de linia a treia Elvis Vermeulen (Clermont), care a fost folosit contra Tarii Galilor (32-21) si s-a evidentiat cu Barbarians in fata Argentinei, il va inlocui pe Sebastien Chabal.
O noutate importanta o reprezinta revenirea mijlocasului de gramada Jean-Baptiste Elissalde (foto - Stade Toulousain / 20 de selectii), care se afla la prima convoncare in aceasta editie a Turneului. In sfarsit, a fost solicitat si Damien Traille (Biarritz / 49 selectii), cel care poate fi utilizat atat centru de treisferturi, cat si uvertura. Accidentat la peroneu la debutul meciului de pe Twickenham, David Skrela (Stade Francais) a fost declarat apt pentru a participa la “Actiunea Scotia”.

LOTUL FRANTEI PENTRU MECIUL CU SCOTIA
INAINTASI (12 jucatori):
Ibanez (Wasps / Anglia, cpt.), Bruno (Sale / Anglia), Milloud (Bourgoin), Mas (Perpignan), De Villiers (Stade Francais), Nallet (Castres), Pape (Castres), Thion (Biarritz), Betsen (Biarritz), Bonnaire (Bourgoin), Harinordoquy (Biarritz), Vermeulen (Clermont).
TREISFERTURI (11 jucatori): Mignoni (Clermont), Elissalde (Stade Toulousain), Skrela (Stade Francais), Beauxis (Stade Francais), Jauzion (Stade Toulousain), Marty (Perpignan), Traille (Biarritz), Heymans (Stade Toulousain), Dominici (Stade Francais), Clerc (Stade Toulousain), Poitrenaud (Stade Toulousain).

Niciun comentariu: