duminică, 28 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / ANGLIA: Catt il elogiaza pe Wilkinson


Centrul echipei Angliei a spus ca in lume sunt numai doi sau trei jucatori de rugby capabili sa revina pe plan international dupa o pauza de sase luni. Si ca uvertura campionilor mondiali figureaza printre ei.

Erou al finalei Cupei Mondiale din 2003, Jonny Wilkinson n-a mai cunoscut de atunci momente la fel de fericite. El n-a mai aparut in selectionata tarii sale, iar la echipa de club, Newcastle, a avut aparitii mai mult episodice. Si aceasta pentru ca el a acuzat tot felul de probleme de sanatate.

Selectionata in grupul cu care Anglia va aborda primul meci din editia 2007 a Turneului celor 6 Natiuni, Wilkinson spera sa joace in acest week-end, contra lui Leicester, in prima liga engleza. La fel de optimist este si colegul sau de nationala, centrul de treisferturi Mike Catt, care a pledat pentru titularizarea lui Jonny contra Scotiei. "Nu sunt decat doi sau trei jucatori de rugby in lume capabili sa revina direct la nivel international, si asta dupa o pauza de sase luni. Jonny Wilkinson este unul dintre ei", a spus jucatorul care face parte si el din lotul convocat pentru meciul clasic din Six Nations.

Aflat in centrul discutiilor, mijlocasul la deschidere a comentat astfel: "Sper numai ca al meu corp sa ma lase sa joc in continuare rugby".

Foto: RFU

Niciun comentariu: