luni, 29 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / ANGLIA: Wilkinson a jucat pentru Newcastle


Mijlocasul la deschidere care a adus titlul mondial Angliei, in 2003, a revenit dupa o serie lunga de accidentari. El a intrat pe teren in minutul 37 al meciului pe care echipa sa, Newcastle Falcons, l-a pierdut (5-39) la Leicester.

Cu o saptamana inainte de debutul Angliei in Turneul celor 6 Natiuni, antrenorul Brian Ashton are inca o dilema. Sa joace cu Jonny Wilkinson, ca mijlocas la deschidere, sau sa aleaga intre tinerii Toby Flood (21 de ani) si Shane Geraghty (20 de ani). Pentru prezenta primului au pledat deja cativa internationali, printre ei aflandu-se si Mike Catt. “Jonny este unul din cei doi sau trei jucatori care pot reveni la invel international dupa o pauza atat de mare”.
Wilkinson n-a mai disputat un meci de campionat din 3 noiembrie 2006, insa aparitiile sale dupa Cupa Mondiala din Australia au fost episodice. Jucatorul a comentat pentru Times posibilitatea de a juca sambata, la Londra, in clasicul Turneului celor 6 Natiuni, Anglia – Scotia: “Pentru voi va spun ca eu cred ca Ashton nu ma considera inca pregatit”.

Niciun comentariu: