miercuri, 24 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / ANGLIA: Probleme de efectiv


Cu putin timp inainte de debutul ca antrenor principal, Brian Ashton se confrunta cu probleme de efectiv. Rechemat la lot, Jason Robinson a fost nevoit sa ramana pe margine, fiind accidentat. La fel s-a intamplat cu Mark Cueto si Paul Sackey.

Pentru Anglia apropiatul start in Turneul celor 6 Natiuni reprezinta ocazia de a recastiga increderea dupa esecurile din 2006. Pentru campionii mondiali nu va fi insa deloc simplu se atinga din nou inaltimile. Si asta si pentru ca mai multi jucatori exponentiali sufera la propriu dupa accidentari mai recente sau mai vechi.

Rechemat in grup, Jason Robinson (32 de ani) nu va putea sa-si faca revenirea. Si asta pentru ca, acuzand dureri la cot, a fost nevoit sa ramana la club. Spre Sale a plecat si fundasul Mark Cueto (foto, in alb), lovit la umar. In timp ce Paul Sackey (London Wasps) este lovit la genunchi.

La primele antrenamente n-au participat nici capitanul Phil Vickery (coapsa), nici jucatorii de linia a doua, Louis Deacon, si a treia, Magnus Lund (amandoi au probleme la genunchi). De asemenea, mijlocasul de gramada Shaun Perry (coaste) si talonerul Steve Thompson (cot) au fost menajati.

In meci de deschidere, pe 3 februarie, la Londra, Anglia va intalni rivala traditionala, Scotia.

Foto: RBS 6 Nations

Niciun comentariu: