miercuri, 24 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / ITALIA: Troncon a fost numit capitan

Antrenorul Pierre Berbizier a facut cunoscut lotul cu care Italia va aborda pregatirea primelor meciuri din editia 2007 a Turneului celor 6 Natiuni. Se remarca revenirea dupa doi ani a lui Alessandro Troncon (foto, sutand in balon), care a fost desemnat capitan. Cristi Stoica, in schimb, lipseste, el revenind recent dupa o accidentare.
Pentru meciurile cu Franta (3 februarie) si Anglia (10 februarie), Pierre Berbizier a retinut 24 de jucatori. Se evidentiaza revenirea lui Alessandro Troncon, cel mai selectionat rugbyst italian din istorie (90 de selectii) fiind investit capitan. Acesta n-a mai evoluat in XV-le peninsular din 2005, atunci cand Italia a fost surclasata (13-56) de Franta. "Alessandro este un jucator important pentru Italia. Cred ca el are inca multe de dat. Ma refer si la sprijinul pe care il poate da tinerilor din echipa, dezvoltarii lor. Are o mare experienta internationala si aceasta poate face diferenta", a declarat tehnicianul francez intr-o conferinta de presa.
LOTUL DE JUCATORI

TREISFERTURI: Mirco Bergamasco, Gonzalo Canale, Denis Dallan, Roland De Marigny, Paul Griffen, Andrea Masi, Ramiro Pez, Kaine Robertson, Andrea Scanavacca, Alessandro Troncon, Maurizio Zaffiri.

INAINTASI: Mauro Bergamasco, Valerio Bernabo, Marco Bortolami, Martin Castrogiovanni, Santiago Dellape, Carlo Festuccia, Andrea Lo Cicero, Carlos Nieto, Fabio Ongaro, Sergio Parisse, Salvatore Perugini, Josh Sole, Alessandro Zanni.

Foto: RBS 6 Nations

Niciun comentariu: