miercuri, 31 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / SCOTIA: Chris Cusiter a fost titularizat



Refacut dupa o accidentare la umar, mai repede decat se credea, Chris Cusiter a fost inclus in echipa care va infrunta Anglia, la Londra, in clasicul Turneului celor 6 Natiuni.

Produsa in noiembrie, accidentarea la umar a jucatorului de la Border Reivers era socotita mult mai grava. De altfel, se estima ca el va sta departe de teren circa sase luni. Iata insa ca nu s-a intamplat asa, iar Chris Cusiter a putut evolua in Liga Celtica, ceea ce l-a impresionat si pe antrenorul Frank Hadden. Alegerea a fost cauzata si de indisponibilitatea lui Mike Blair, care s-a lovit la genunchi.

In absenta lui Jason White, capitan a fost desemnat Chris Paterson, care a fost titularizat pe aripa, in locul lui Simon Webster. O alta surpriza o reprezinta si faptul ca Hamilton a fost preferat in locul lui Murray in linia a doua.

ECHIPA SCOTIEI PENTRU MECIUL CU ANGLIA

Hugo Southwell (Edinburgh) - Sean Lamont (Northampton Saints), 1Marcus Di Rollo (Edinburgh), Andrew Henderson (Glasgow Warriors), Chris Paterson (Edinburgh, cpt) - Dan Parks (Glasgow Warriors), Chris Cusiter (Border Reivers) - Kelly Brown (Border Reivers), David Callam (Edinburgh), Simon Taylor (Edinburgh) - James Hamilton (Leicester Tigers), Alastair Kellock (Glasgow Warriors) - Euan Murray (Glasgow Warriors), Dougie Hall (Edinburgh), Gavin Kerr (Border Reivers).

REZERVE: Ross Ford (Border Reivers), Allan Jacobsen (Edinburgh), Scott Murray (Edinburgh), Allister Hogg (Edinburgh), Rory Lawson (Gloucester), Rob Dewey (Edinburgh), Rory Lamont (Glasgow Warriors).

Niciun comentariu: