duminică, 28 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / TARA GALILOR: Henson s-a accidentat la genunchi


Componentul selectionatei provinciale Neath-Swansea s-a lovit in timpul meciului castigat (29-22) cu Ulster, sambata, in Liga Celtica. Aceasta accidentare ii da alte dureri de cap antrenorului Tarii Galilor, Gareth Jenkins, cu o saptamana inainte de debutul Turneului celor 6 Natiuni.

Pentru galezi problemele sunt nenumarate in ceea ce priveste treisferturile. Pe lista celor care nu pot juca in prima etapa se afla Shane Williams, Mark Jones, Lee Byrne si Sonny Parker. Centrul Tom Shanklin a lipsit de pe teren de la sfarsitul lunii decembrie si are sanse minime sa joace contra Irlandei, pe 4 februarie. Acum a aparut si accidentarea lui Gavin Henson (foto), care complica si mai tare lucrurile.

In ceea ce il priveste pe fundasul Gareth Thomas, ramane de vazut ce decizie va lua Comisia de disciplina a European Rugby Cup, joi. Jucatorul lui Stade Toulousain va fi audiat in legatura cu incidentele de la meciul cu Ulster din week-end-ul precedent.

Maine, Gareth Jenkins va fi nevoit sa anunte echipa pentru partida de pe Millennium Stadium. Este posibila inregimentarea centrului Hal Luscombe (Harlequins / Anglia), aripii Chris Czekaj (Cardiff) si a fundasului Gavin Evans (Llanelli).

Foto: RBS 6 Nations

Niciun comentariu: