miercuri, 31 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / IRLANDA: O'Callaghan l-a inlocuit pe O'Kelli

Selectionerul "verzilor", Eddie O'Sullivan, a pregatit cateva mutari surprinzatoare pentru debutul in Turneu. El l-a preferat pe jucatorul lui Munster, insa decizia sa a fost determinata de accidentarea lui O'Kelli.

Pentru irlandezi meciul de la Cardiff, din prima etapa a Turneului, este extrem de important, mai cu seama ca ei vor juca acasa atat cu Franta, cat si cu Anglia, echipele socotite mai mereu ca fiind favorite la castigarea competitiei. Pentru aceasta deplasare, care se anunta extrem de dificila, Eddie O'Sullivan a fost nevoit sa ia cateva decizii importante in ceea ce priveste componenta pachetului de inaintare. Astfel, in locul lui O'Kelly, accidentat la genunchi, a fost ales D. O'Callaghan. De asemenea, N. Best a fost trimis pe banca rezervelor, fiind titularizat Simon Easterby. In sfarsit, pe treisferturi aripa Trimble apare pe locul obisnuit al lui G. Murphy.

ECHIPA IRLANDEI PENTRU MECIUL CU TARA GALILOR:

Girvan Dempsey (Leinster) - Andrew Trimble (Ulster), Brian O'Driscoll (Leinster, cpt), 1Gordon D'Arcy (Leinster), Denis Hickie (Leinster) - (md) Ronan O'Gara (Munster), (mg) Peter Stringer (Munster) - David Wallace (Munster), Denis Leamy (Munster), Simon Easterby (Llanelli) - Paul O'Connell (Munster), Donncha O'Callaghan (Munster) - John Hayes (Munster), Rory Best Belfast (Ulster), Marcus Horan (Munster).

REZERVE: Jerry Flannery (Munster), Simon Best (Ulster), Neil Best (Ulster), Mick O'Driscoll (Munster), Isaac Boss (Ulster), Paddy Wallace (Ulster), Geordan Murphy (Leicester).

Niciun comentariu: