joi, 25 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / FRANTA: Skrela revine dupa aproape sase ani


Bernard Laporte n-a dezvaluit inca lista celor 22 de jucatori cu care Franta va aborda meciul cu Italia, programat pe 3 februarie, la Roma. Sigur este ca printre noutati se va numara David Skrela, care n-a mai evoluat pentru "cocosi" din 2001.

Mijlocasul la deschidere David Skrela n-a evoluat decat o singura data pentru echipa Frantei. In varsta de 27 de ani, el a participat la partida pierduta (12-37) de "cocosi" la Wellington, cu Noua Zeelanda. Jucatorul lui Stade Francais a avut evolutii bune in acest campionat. In plus el va beneficia de accidentarile lui Frederic Michalak (Stade Toulousain), care nu va putea participa la Turneu, si a lui Benjamin Boyet, incert pentru prima etapa a competitiei. In plus, Damien Traille (Biarritz) va aparea, cel mai probabil, pe post de centru in linia de treisferturi.
Titular in 21 de meciuri ale Frantei, Clement Poitrenaud isi va face revenirea in grupul lui Laporte dupa o pauza destul de indelungata, el evoluand ultima oara pentru acestia contra Romaniei, in 2003. El va incerca sa suplineasca absenta lui Thomas Castaignede. Cum Pelous este incert, rolul de capitan al "cocosilor" va fi detinut de Raphael Ibanez, talonerul echipei engleze Wasps.

LISTA PROBABILA DE 22 DE JUCATORI
INAINTASI: De Villiers (Stade Français), Marconnet (Stade Français), Milloud (Bourgoin), Ibanez (Wasps/ENG), Szarzewski (Stade Français), Nallet (Castres), Papé (Castres), Thion (Biarritz), Betsen (Biarritz), Bonnaire (Bourgoin), Harinordoquy (Biarritz) ou Martin (Stade Français), Vermeulen (Clermont).
TREISFERTURI: Mignoni (Clermont), Yachvili (Biarritz), Skrela (Stade Français), Traille (Biarritz), Fritz (Stade Toulousain), Jauzion (Stade Toulousain), Dominici (Stade Français), Heymans (Stade Toulousain), Rougerie (Clermont), Poitrenaud (Stade Toulousain).

Niciun comentariu: