luni, 29 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / ITALIA: Mauro Bergamasco isi doreste victorii


Component al echipei Stade Francais, peninsularul priveste cu alti ochi meciul Italiei cu Franta, din prima etapa a Turneului celor 6 Natiuni. El n-a uitat esecul (12-37) de anul trecut si isi doreste ca Italia sa castige meciuri in cea mai importanta competitie din Emisfera Nordica.

Pentru Mauro Bergamasco (foto, cu mingea) infrangerea din 2006, de la Paris, a avut un gust amar. “A fost cel mai slab meci al Italiei in editia trecuta a Turneului. Vrem sa jucam mult mai bine si sa realizam un rezultat bun sambata”, a spus jucatorul care va face parte, probabil, din lotul cu care peninsularii vor participa la Cupa Mondiala, acolo unde vor intalni si Romania.
Intrebat daca Italia este capabila sa invinga echipe precum Franta, Mauro Bergamasco a raspuns diplomatic: “Nu vreau sa spun ca putem sa invingem pe nu stiu cine. Trebuie inainte de toate sa demonostram pe teren. Este poate momentul sa apasam pe accelerator si sa incercam sa castigam meciurile. Acesta este obiectivul nostru pentru Turneu. Pana acum ne-am propus sa punem in dificultate marile echipe, de a ne dovedi ca suntem capabili sa realizam ceva. Acum, important este sa castigam meciuri. In sport nu mai poti sa te multumesti doar cu participarea”, a conluzionat internationalul italian.

Niciun comentariu: