miercuri, 31 ianuarie 2007

SIX NATIONS 2007 / FRANTA: Laporte isi menajeaza jucatorii


Fara sa fie animat probabil de ideea ca Italia este un adversar facil, antrenorul echipei Frantei a decis sa-i scuteasca de la antrenamente luni si marti pe Bonnaire, Fritz si Clerc.

Pentru francezi debutul in aceasta editie a Turneului nu se anunta deloc simplu, oamenii lui Pierre Berbizier dorind sa castige in sfarsit un meci. Cu toate acestea, Bernard Laporte a decis sa ii menajeze pe linia a treia Julien Bonnaire, aripa Vincent Clerc si centru Florian Fritz in primele doua zile de pregatire. Cum erau nerefacuti dupa accidentari mai vechi, cei trei au stat oe margine, insa astazi ei se vor pregati normal, cu tot grupul de jucatori convocati.

Ieri antrenamentele echipei Frantei s-au axat pe repunerea balonului in joc fie din margine, fie dupa primirea unor puncte. Apoi, dupa amiaza, s-a lucrat pe ateliere. Inaintasii au exersat repunerile din margine, iar treisferturile transmiterea balonului. Anuntat mijlocas la deschidere si transformer sambata, David Skrela si-a incercat precizia, el trimitand mingea printre H-uri sub privirile tatalui sau, Jean-Claude, fost antrenor al "cocosilor".

Niciun comentariu: