miercuri, 24 ianuarie 2007

SIX NATIONS / TARA GALILOR: Si Colin Charvis revine!


Indiscutabil, marile echipe ale Europei isi recheama internationalii de mare experienta. Italienii l-au readus in lot pe Troncon, francezii au apelat din nou la Castaignede, iar englezii l-au convins pe Robinson sa se reintoarca dupa ce acesta isi anuntase retragerea. Iata ca si galezii il reactiveaza pe Colin Charvis (cu balonul), jucatorul care a evoluat cu Newport la Bucuresti, toamna trecuta.

Tara Galilor va aborda editia 2007 a Turneului celor 6 Natiuni cu un lot din care face parte si Colin Charvis (34 de ani). Fostul capitan, jucator de linia a treia, a adunat 84 de selectii pentru "penele de strut". El a fost vazut asta toamna, pe Steaua II, in meciul pe care selectionata Bucurestiului l-a disputat cu Newport Dragons.

Antrenorul Gareth Jenkins a apelat la Charvis in primul rand pentru ca acesta are o mare experienta internationala. Totodata el s-a confruntat si cu mari probleme in ceea ce priveste acoperirea acestui compartiment. Michael Owen nu este inca refacut dupa o mai veche accidentare, iar Ian Evans si Jonathan Thomas sunt accidentati la umar.

Charvis nu este singurul jucator care revine in grup. In aceeasi situatie este talonerul Mefin Davies, cel care a participat la realizarea Marelui Slem in 2005, dar si linia a doua Robert Sidoli, care s-a restabilit dupa o operatie la brat. Pe de alta parte, remarcam aparitia jucatorului de linia a treia Scott Morgan, care ar putea prinde prima selectie.

LOTUL DE JUCATORI

TREISFERTURI:: Kevin Morgan (Newport Gwent Dragons), Gavin Henson (Ospreys), Chris Czekaj (Cardiff Blues), Shane Williams (Ospreys), Gareth Thomas (Toulouse), Jamie Robinson (Cardiff Blues), Tom Shanklin (Cardiff Blues), Gavin Evans (Llanelli Scarlets), James Hook (Ospreys), Hal Luscombe (Harlequins), Stephen Jones, (captain, Llanelli Scarlets), Ceri Sweeney (Newport Gwent Dragons), Dwayne Peel (Llanelli Scarlets), Gareth Cooper (Newport Gwent Dragons), Michael Phillips (Cardiff Blues).

INAINTASI: Gethin Jenkins (Blues), Duncan Jones (Ospreys), Adam Jones (Ospreys), Chris Horsman (Worcester), Rhys Thomas (Blues), Mefin Davies (Gloucester), Matthew Rees (Scarlets), Ian Gough (Dragons), Brent Cockbain (Ospreys), Robert Sidoli (Blues), Scott Morgan (Blues), Alun Wyn Jones (Ospreys), Ryan Jones (Ospreys), Alix Popham (Scarlets), Martyn Williams (Blues), Gavin Thomas (Scarlets), Colin Charvis (Dragons), Gareth Delve (Bath).

Foto: RBS 6 Nations

Niciun comentariu: