sâmbătă, 17 februarie 2007

SIX NATIONS 2007 / ANGLIA: 14 internationali vor fi pe teren!


Solicitarea facuta de Rob Andrew, si anume ca gruparile de club engleze sa nu-i foloseasca pe internationali in meciurile de campionat din acest week-end, nu a avut ecou.

Din cei 22 de jucatori englezi convocati de Anglia pentru meciul cu Irlanda, din 24 februarie, 14 vor fi folositi de cluburile lor in meciurile de campionat din acest week-end. Astfel cererea facuta de fostul international Rob Andrew, actualmente director de elita la Federatie (RFU), a fost ignorata. Exceptie vor face Leicester, care ii va odihni pe George Chuter, Martin Corry si Louis Deacon, si Wasps, care il va protaja pe Phil Vickery. De asemenea, nu vor fi folositi Jonny Wilkinson si Mike Tindall, insa in cazul lor este vorba despre accidentari usoare.
Nici internationalii altor tari participante la competitie nu vor avea un tratament diferit. Francezii Sebastien Bruno, Sebastien Chabal (amandoi de la Sale) si Raphael Ibanez (Wasps) vor fi rezerve, in aceeasi situatie aflandu-se irlandezul Geordan Murphy si italianul Martin Castrogiovanni (Leicester). In schimb, scotienii Sean Lamont (Northampton) si Rory lawson (Gloucester) au fost anuntati ca titulari.

Niciun comentariu: