sâmbătă, 10 februarie 2007

SIX NATIONS 2007 : Derby-ul se joaca in Irlanda


Etapa cu numarul 2 din Turneul celor 6 Natiuni programeaza in acest week-end trei meciuri interesante.
Astazi (ora 15:30), la Londra, pe stadionul Twickenham, Anglia primeste vizita Italiei. Impulsionata de revenirea dupa trei ani a lui Jonny Wilkinson – a suferit o serie de accidentari care l-au tinut departe de teren -, campioana mondial en-titre si-a facut o intrare reusite in competitie, castigand sambata trecuta (42-20) in fata eterenei rivale Scotia. Englezii sunt favoriti, mai cu seama ca Italia a cedat acasa, la scor (3-39), contra Frantei.
Tot astazi, de la 17:30, la Edinburgh se infrunta doua formatii invinse in prima runda, Scotia si Tara Galilor (9-19, la Cardiff, cu Irlanda). Cum cine pierde iese din lupta pentru castigarea Turneului meciul se anunta disputat. El va fi transmis de TVR2, in direct.
Derby-ul etapei, Irlanda – Frantei, va avea loc maine, tot la 17:30, la Dublin, pe Croke Stadium (Lansdowne Road va fi reconstruit). Creditati in acest an cu prima sansa la castigarea intrecerii, “verzii” vor avea de depasit absenta de ultim moment a doi dintre jucatorii exponentiali: capitanul Brian O’Driscoll si mijlocasul de gramada Stringer. De partea cealalta, “cocosii” nu-si pot permite pasi gresiti, mai cu seama ca ei vor mai avea o deplasare dificila la Londra. Si acest meci va fi transmis de TVR2.

Niciun comentariu: