marți, 13 februarie 2007

SIX NATIONS 2007 / ITALIA: Pierre Berbizier va fi liber dupa Cupa Mondiala


Si deja are o oferta de la Racing-Metro. Cel putin asa sustine bi-saptamanalul francez Midi Olympique, in editia sa de ieri. Parizienii au ambitii mari. Au antamat deja cativa jucatori cu nume si au nevoie de un antrenor pe masura. Altfel, Berbizier si-a oferit in doua randuri serviciile Romaniei, insa FRR l-a refuzat de fiecare data.

Despre Pierre Berbizier fostul international roman Gabriel Vlad spunea ca este "un maniac al rugbyului". In sensul frumos, desigur. Adica un om care, dupa ce a servit Franta ca jucator s-a dedicat antrenoratului. Si a facut-o cu atata daruire incat uneori a uitat si de propria familie. Multi au pus progresele Italiei, evidentiate mai ales toamna trecuta, in meciurile test, pe seama sa. Insa din cate se pare Berbizier nu va continua sa lucreze in Peninsula si dupa Cupa Mondiala de la toamna. Iar daca ar fi sa ne luam dupa editia de ieri a bi-saptamanalului Midi Olympique, atunci inseamna ca el va accepta oferta primita de la Racing-Metro Paris.
Club de traditie in Franta, Racing i-ar fi propus un angajament lui Berbizier. Iar ambitiile gruparii se anunta mari, fiind pomenite cateva nume de jucatori care nu mai au nevoie de prezentare: Agustin Pichot, Thomas Lombard, Thomas Lievremont si Franck Tournaire. Acum presedintele Jacky Lorenzetti este in cautarea unui antrenor, iar acesta ar putea fi Pierre Berbizier. Adica acelasi tehnician care, in doua randuri, a fost dispus sa lucreze cu echipa Romaniei, insa a fost refuzat de fiecare data.

Niciun comentariu: