marți, 6 februarie 2007

SIX NATIONS 2007: Jo Maso a fost impresionat de Irlanda


Manager al echipei Frantei, fostul international Jo Maso (foto, in dreapta) a analizat evolutia “verzilor” la Cardiff. El a considerat ca viitorii adversari ai “cocosilor” au controlat partida gratie unui pachet de inaintare solid si unei aparari performante.

Pentru francezi evolutia Irlandei la Cardiff (19-9 cu Tara Galilor) a reprezentat o atentionare in plus. “Cocosii” stiau, oricum, ca Irlanda va incerca sa-si confirme statutul de favorita a acestei editii a Turneului, insa duminica au avut o dovada in plus ca au motive sa se teama de derbyul de la Dublin, de pe 11 februarie.
“Irlandezii au stapanit meciul, si asta desi galezii au incercat sa dea volum jocului. Ei au mizat pe atuurile lor: un pachet de inaintare cuceritor, un joc vivace si o linie de treisferturi foarte talentata. Galezii au mai avut ocazia sa marcheze puncte, insa apararea irlandeza a fost performanta. In plus, oaspetii au fost realisti si au marcat trei eseuri. Va fi cu adevarat un test interesant pentru noi duminica”, a declarat Jo Maso.

Niciun comentariu: