vineri, 9 februarie 2007

SIX NATIONS 2007 / ANGLIA: Iain Balshaw se intoarce in echipa

Foto: RBS 6 Nations

Pentru meciul cu Italia, programat maine (sambata), pe Twickenham, antrenorul Brian Ashton a anuntat doua schimbari in echipa care a depasit (42-20) Scotia.

Cea mai importanta modificare vizeaza postul de fundas, acolo unde Iain Balshaw (foto) va fi titularizat. El ar fi trebuit sa poarte tricoul cu numarul 15 si contra Scotiei, insa a fost lovit in timpul unui antrenament. Daca aparitia lui Balshaw nu surprinde, aceea a liniei a treia Nick Easter este o premiera pentru XV-le englez. In varsta de 28 de ani, flankerul lui Harlequins este la cea dintai aparitie in nationala. El il va inlocui pe Joe Worsley, care s-a accidentat in meciul cu Scotia.

Pe de alta parte, mijlocasul la gramada Shaun Perry va lua loc pe banca rezervelor, acolo unde nu se va mai afla Peter Richards. Totodata Ashton a confirma ca titularul Harry Ellis, care a facut un joc foarte bun in fata "ecosezilor", a ramas in primul XV.

ECHIPA ANGLIEI PENTRU MECIUL CU ITALIA

Iain Balshaw - Josh Lewsey, Mike Tindall, Andy Farrell, Jason Robinson - (md) Jonny Wilkinson, (mg) Harry Ellis - Magnus Lund, Martin Corry, Nick Easter - Danny Grewcock, Louis Deacon - Phil Vickery (cpt.), George Chuter, Perry Freshwater.

Rezerve: Lee Mears, Julian White, Tom Palmer, Tom Rees, Shaun Perry, Toby Flood, Mathew Tait.

Niciun comentariu: