marți, 20 februarie 2007

SIX NATIONS 2007 / SCOTIA: Nathan Hines este in formatia de start


Fata de echipa care a castigat (21-9) meciul cu Tara Galilor, de acum zece zile, “ecosezii” se vor prezenta sambata, 24 februarie, in fata Italiei, cu o singura modificare. Astfel linia a doua Nathan Hines il va inlocui pe Jim Hamilton (Leicester).

Australian la origine, Hines va fi testat cu aceasta ocazie. “El n-a mai evoluat de mult timp la acest nivel si, in perspectiva participarii la Cupa Mondiala, toamna viitoare, este nevoie sa ii facem o evaluare”, a explicat schimbarea antrenorul Frank Hadden. Hines il va ilocui pe Hamilton. O alta schimbare a fost operata printre rezerve, centrul Andrew Henederson (Glasgow) urmand a aparea in locul lui Simon Webster, care este accidentat.
Pe de alta parte, selectionerul a renuntat la ideea de a-l titulariza pe Allister Hogg, in ciuda faptului ca el a fost remarcat in precedentele jocuri, cu Anglia si cu Tara Galilor. “Hogg a facut meciuri bune, insa echilibrul existenta in linia din spate este bun si nu vreau sa schimb ceva doar pentru a ma amuza. Treisferturile au confirmat si merita sa le acord credit in continuare, chiar daca in ultimul meci nu s-a marcat nici un eseu. Trebuie sa progresam din acest punct de vedere”, a concluzionat Hadden.

ECHIPA SCOTIEI PENTRU MECIUL CU ITALIA
15. Southwell – 14. Lamont, 13. Di Rollo, 12. Dewey, 11. Paterson (cpt.) – (md) 10. Godman (mg), 9. C. Cusiter – 7. Brown, 8. Callam, 6. S. Taylor – 5. S. Murray, 4. Hines – 3. E. Murray, 2. Hall, 1. Kerr.
Rezerve: 16. Ford, 17. Jacobsen, 18. Hamilton, 19. Hogg, 20. R. Lawson, 21. Henderson, 22. Walker.

Niciun comentariu: